top of page

Свято Букваря

Є святкових днів багато

На листках календаря,

А між ними й наше свято –

Вшанування Букваря.

День вітання і прощання –

Свято перших Букварів,

Перша сходинка зростання

Для найменших школярів.


Пройшло небагато часу, як наші діти, учні 1-А та 1-Б класів, прийшли до школи. Вони не вміли читати, писати. Деxто навіть не знав букв. Але тепер ми з радістю можемо сказати, що вже всі ми вміємо читати, писати, рахувати. Цьому ми завдячуємо вчителям, і звичайно «Букварику».Вони разом з нами раділи нашим маленьким перемогам.

На свято завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року, це завуч школи, вчителі початкових класів, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички, а також казкові герої. Свято пройшло в веселій та дружній атмосфері.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перші сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своїми першими учителями Тетяною Миколаївною та Тетяною Тимофіївною які стали їм і другими мамами, і друзями, і мудрими наставниками. Батьки учнів 1-А і 1-Б класу щиро вдячні Тетяні Миколаївні Тягнирядно та Тетяні Тимофіївні Пилипчак за те, що вони їх навчили за доброту і щедрість серця і бажають їм успіхів у нелегкій роботі на педагогічній ниві.

Свято Букваря не було б таким веселим, якби у гості до першокласників не завітали артисти театру «Клас». За нетрадиційний підxід до проведення веселого свята учнів, вчителі, батьки вдячні адміністрації школи та особисто директору школи Боярській Наталії Олександрівні.

Свято було гарним!

З повагою батьки учнів 1-А та 1-Б класів.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page