top of page

Урочисто відзначили День Соборності України

22 січня учні Миколаївського загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №60 урочисто відзначили День Соборності України. Свято проводили у «Промені» - філії Миколаївського міського палацу культури і мистецтв.

Яскраві кольори українських вишиванок, у які були одягнені діти, українські пісні, іскрометний «Гопак» у виконанні Зразкового шкільного танцювального колективу «Веселка» створили піднесений святковий настрій.

Директор школи Боярська Н.О. привітала усіх присутніх із святом,а учнів, які народилися 22 січня – з днем народження. А ще адміністрація, педколектив, батьки і учні навчального закладу подякували Курсаненко Т.Г., яка подбала про місцеву громаду під час стихії-снігопаду.

Урочисте дійство з нагоди свята не залишило нікого байдужим до долі рідної України. Саме злуку українських земель в одну єдину соборну державу символізували сердечки, які діти склали в одне велике серце – символ Єдності.

Від щирого серця учні кожного класу промовляли свої гасла. Це були слова про Україну, її єдність, і силу, про синівську любов до неї.

Урочистості закінчились, але настрій усіх присутніх передавався землякам-варварівцям, яких учні зустрічали по дорозі назад до школи. Та інакше й не могло бути, бо ми всі – український народ, ми – єдині.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page