top of page

Засідання Школи молодого вчителя «Сходинки педагогічної майстерності»

20 листопада 2015 року на базі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №60 відбулося засідання Школи молодого вчителя «Сходинки педагогічної майстерності» для спеціалістів української мови та літератури, організоване методистом науково-методичного центру правління освіти Миколаївської міської ради Цуркан Людмилою Вікторівною.

Зустріли гостей учні школи в Країні безпечного дитинства, привітали з Всесвітнім днем дитини. Пройшовши Галявиною дитячих посмішок, Дорогою мудрості, відвідавши Архіпелаг «Е», Острів чистоти, Палац здоров'я, Фітозатоку, молоді спеціалісти дізнались про шкідливі хімічні домішки, альтернатив хімічним миючим засобам та про фіточаї. Потім гості завітали до Мису знань, д побували на уроці української мови в 5-Б класі, який проводила Згирій Наталія Миколаївна.

У кожній дитині треба побачити ту Божу іскру, яку вихователь завдяки мистецтву виховання, пройнятого любов'ю , має вирішувати доти, доки ця дитина не знайде саму себе». Ці слова Р.Штайнера спонукають учителя до творчості, до бажання творити Добро любов'ю .

Молоді спеціалісти не залишились байдужими. Високу оцінку одержав урок. Сподобалась гостям і школа, її кабінети.

Диплом слухача «Школи молодого вчителя» нагадуватиме нашим гостям про «Країну безпечного дитинства».


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page